Extrahight Insole -pohjalliset

199.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Saa 3 cm lisäpituutta näillä pohjallisilla

Nämä mukavat pohjalliset tarjoavat kokonaiset kolme senttimetriä lisäpituutta. Pohjalliset sopivat kaikenlaiisin kenkiin – tennareista saappaisiin, työkenkiin tai urheilukenkiin – ilman, että kukaan huomaa sinun käyttävän niitä. Voit leikata pohjalliset helposti sinulle yksilöllisesti sopiviksi pohjallisten alapuolelta löytyvää leikkausmallia apuna käyttäen.


Tarjoavat kolme senttimetriä lisäpituutta

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Pehmeät ja mukavat

Hyvä laatu


Alapuolella leikkausmalli sopivaan kokoon leikkaamiseksi

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kahdessa eri koossa: pieni tai suuri. Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset tavallisilla saksilla sopivan kokoisiksi.Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–3921,5 cm24,5 cm
40–4325 cm27 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti

Artikkelinumero: 270

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.