Kantapääsuojat plantaarifaskiittiin

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kantapääsuojat plantaarifaskiittiin (2 kpl)

Pehmeät ja erittäin mukavat kantapääsuojat sinulle, jolla on kipua kantapäissä ja joka kärsit plantaarifaskiitista. Kantapääsuojat on valmistettu ihastuttavan pehmeästä silikonista ja ne sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa kengissä. Kantapääsuojat tarjoavat kantapäillesi fantastisen iskunvaimennuksen.


Kaksi pehmeää kantapäätyynyä

Plantaarifaskiittia ehkäisevät

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Korkealaatuiset


Kantapääkipuja ehkäisevät kantapäätyynyt

Nämä hellävaraiset kantapäätyynyt tarjoavat kantapäillesi erittäin hyvää mukavuutta. Kärsitpä sitten luupiikistä tai akillesjänteen tulehduksesta, tai kantapääsi ovat muusta syystä kipeät, nämä kantapäätyynyt tarjoavat optimaalisen vaimennuksen koko kantapäille. 

Kantapääsuojat on koverrettu erityisen syviksi kantapäiden kohdalta, minkä ansiosta jalat asettuvat niihin mukavasti ja vakaasti. Lisäksi kantapäätyynyt myös ehkäisevät kantapääongelmien muodostumista tulevaisuudessa. Pitkät päivät ahtaissa kengissä saattaa tuottaa kipua kantapäihin. Käyttämällä näitä pehmeitä kantapäätyynyjä kengissäsi pystyt ehkäisemään kantapääkipuja. 

Artikkelinumero: 657

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.