Varvastuki (vaurioituneelle/murtuneelle varpaalle)

Varastossa.

12.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Varvastuki vakauttaa ja tukee varpaita

Koetko kipua varpaassa? Tarvitsetko kivunlievitystä? Varvastuki on täydellinen keino vakauttaa vaurioituneita, nyrjähtäneitä tai murtuneita varpaita. Se tukee varvasta vähentäen kipua ja auttaen nopeuttamaan paranemisprosessia.

Lisäksi varvastuki myös suojaa varpaita iskuilta, joten voit palata tavallisten aktiviteettiesi pariin mahdollisista lisävahingoista huolehtimatta. Varvastuki on helppokäyttöinen ja tarjoaa välittömän kivunlievityksen.


Suojaava varvastuki

Vakauttaa ja suojaa varvastasi

Nopeuttaa paranemisprosessia

Sopii kaikille varpaille

Toimitus 3–4 päivässä


Suojaa vaurioituneita, nyrjähtäneitä tai murtuneita varpaita

Varvastukea voidaan käyttää suojaamaan ja tukemaan varpaita vamman tai leikkauksen jälkeen. Se auttaa vakauttamaan ja tukemaan varpaita mahdollistaen parantumisen ja vähentäen kipua.

Pehmeä ja mukava käyttää

Tämä varvastuki on valmistettu pehmeästä ja mukavasta tekstiilimateriaalista, joka tuntuu miellyttävältä käytössä koko päivän ajan. Lisäksi se on helppo säätää istumaan jalkaasi täydellisesti. Mikäli kärsit vaurioituneista tai murtuneista varpaista, tämä varvastuki on erinomainen vaihtoehto kivunlievitykseen ja iskuilta suojautumiseen. Se on innovatiivinen ja mukava tapa parantaa vammoja nopeasti. Sitä voidaan tietysti käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

Artikkelinumero: HV-025

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.