Hallux valgus (ilmapumppu)

26.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hallux valgus – ilmapumpulla toimiva suojus

Käytä tätä fiksua hoitolaitetta vaivaisenluun, vasaravarpaan ja muiden jalkaongelmien hoitoon. Suoja on puhallettava, joten se voidaan mukauttaa optimaalisesti palauttamaan varvas luonnolliseen asentoonsa. 


Korjaa vaivaisenluuta

Pumppua käytetään paineen säätämiseen

Vakauttaa isovarpaan nivelen

Sopii sekä miehille että naisille

Nopea toimitus


Pääse eroon pateista ja muista jalkaongelmista 

Tämä fiksu hoitolaite hoitaa tehokkaasti vaivaisenluun ja muut varvasongelmat, jotta voit elää elämääsi jälleen kivuttomasti. Suoja puhalletaan täyteen pumpun avulla, joka lisää suojan tarjoamaa vakautta varpaalle. Hoitolaite palauttaa isovarpaan takaisin luonnolliseen asentoonsa hellävaraisesti ja kivuttomasti. Suojaa voidaan käyttää vaivaisenluun, pattien, päällekkäin olevien varpaiden ja muiden ongelmien hoitoon. Hoitolaite lievittää patteja ja muita jalkaongelmia, lievittäen samalla jalkakipua ja muuta särkyä, joita jalkaongelmat voivat aiheuttaa. Sopii useimman kokoisille jaloille ja suojaa voivat käyttää niin miehet kuin naisetkin. 

Käyttö:

Vaivaisenluun hoitolaitetta on helppo käyttää. Laita suoja jalan ja isovarpaan ympärille kuvan osoittamalla tavalla. Pumppaa halutessasi suoja täyteen ilmaa. Huomaat eron näin toimiessasi. Kun haluat päästää ilman jälleen ulos, käännä pumpussa olevaa pientä metallirattia. 

Artikkelinumero: HV-019

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.