Tukisukka vetoketju (beige)

Varastossa.

16.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Mukavat tukisukat vetoketjulla

Näissä suosituissa vetoketjulla varustetuissa tukisukissa on asteittainen kompressio nilkoista pohkeeseen, mikä edistää verenkiertoa ja ehkäisee verisuonitukoksia ja suonikohjuja.

 Sivussa olevan vetoketjun ansiosta puet sukat helposti ilman tarvetta taistella tavallisten kireiden ja vaikeiden sukkiesi kanssa. Nämä ovat myös saatavana mustana täältä.


Tukisukat vetoketjulla

Tukevat väsyneitä jalkoja

Edistävät verenkiertoa

Pehmeät ja mukavat

Luokka 1 – 15-21 mmHg

Korkealaatuiset


Tukisukat edistävät verenkiertoa

Käyttämällä tukisukkia vähennät riskiä jalkojen turvottelulle, suonikohjuille ja verisuonitukoksille. Sukat auttavat sinua myös jaksamaan pidempään, ja saavat jalkasi tuntumaan vetreämmiltä. Tukisukkia kutsutaan myös kompressiosukiksi niiden tukevan ominaisuuden takia.

Vetoketju helpottaa pukemista

Sukkien sivussa oleva vetoketju tekee sukkien pukemisesta ja riisumisesta lasten leikkiä. Tavalliset tukisukat voivat olla tiukkuutensa takia vaikeita pukea. Näiden sukkien avulla ei sinun enää tarvitse taistella tukisukkiesi kanssa. Näiden käyttö on superhelppoa!

Tukisukat on valmistettu nylonin ja puuvillan sekoittesta, minkä tuloksena sukka on pehmeä ja mukava. Sukan kärki on avoin mukavuuden maksimoimiseksi.


KokoPituusNilkan ympärimittaPohkeen ympärimitta
Pieni33 cm15-25 cm28-37 cm
Keskikoko37 cm18-32 cm35-44 cm
Iso40 cm20-36 cm44-52 cm


Artikkelinumero: SS-043

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.