Varvassukat urheiluun (4 paria)

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukavat varvassukat urheiluaktiviteetteihin

Varvassukat urheiluun ovat välttämättömiä kaikille, jotka harrastavat urheilua tai fyysistä treenaamista. Nämä varvassukat on suunniteltu erityisesti urheiluaktiviteetteihin ja ne tarjoavat tukea, joka parantaa suorituskykyä. Korkealaatuisesta materiaalista valmistetut sukat ovat pehmeät ja mukavat käytettäväksi koko päivän ajan.

Nämä varvassukat imevät hien ja pitävät jalat kuivina ja viileinä. Mukavan istuvuuden ja pehmeän tunteen ansiosta nämä varvassukat parantavat suorituskykyäsi ja tekevät treenaamisesta mukavampaa ja tehokkaampaa.


Varvassukat treenaamiseen

Pehmeät ja kestävät

Käytettävissä joko kengillä tai ilman

Mukava kompressio

Toimitus 1-2 päivää

Sopii koolle 40-44


Pehmeät ja kestävät varvassukat päivittäiseen käyttöön

Nämä varvassukat eivät ole vain hyviä urheiluun, ne ovat myös täydellisiä päivittäiseen käyttöön. Kestävästä materiaalista valmistetut sukat kestävät pitkään ja säilyttävät muotonsa ja mukavuutensa. Ne ovat pehmeät ja mukavat käyttää koko päivän ajan, eivätkä ne valu alas tai hankaa. Nämä varvassukat istuvat mukavasti ja tarjoavat tukea, joka pitää jalat mukavina ja rentoutuneina. Neljän parin pakkauksessa on aina puhdas ja raikas sukka käytettävissä.

Varvassukkien käytön hyödyt

Varvassukilla on monia terveyshyötyjä. Ne parantavat verenkiertoa ja vähentävät rakkuloiden ja hiertymien riskiä. Näillä varvassukilla on myös antibakteerinen vaikutus, mikä vähentää pahan hajun ja infektioiden riskiä. Pehmeän ja mukavan istuvuuden ansiosta nämä varvassukat tekevät päivästäsi mukavamman ja rentouttavamman. Ne ovat myös sopivia henkilöille, joilla on herkkä iho tai allergioita.

Pakkaus sisältää neljä paria sukkia keltaisena, sinisenä, harmaana ja mustana.

Artikkelinumero: OPP-014

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.