Lämmittävät sukat (turmaliini)

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Sukat turmaliinikristalleilla

Turmaliinikristalleilla varustetut sukat sekä lämmittävät jalkoja että tarjoavat lievittävän vaikutuksen turvotukseen ja särkyyn. Sukat parantavat verenkiertoa ja vähentävät jalkojen väsymistä. Lisäksi turmaliini on kosteutta hylkivää, mikä vähentää jalkojen hikoiluriskiä. 


Sukat turmaliinilla

Parantavat verenkiertoa

Tarjoavat rentoutusta

Lievittävät kipua


Jaloistasi tulee rentoutuneet näissä sukissa

Turmaliini on jalokivien ryhmä, jota muodostuu pegmatiitti-kivilajiin. Kiviä esiintyy kaikkialla maailmassa, myös Suomessa. Brasilia on ollut jo pitkään hienojen turmaliinien suurin ja merkittävin lähde, mutta myös Kaakkois-Afrikassa esiintyy erittäin korkealaatuista turmaliinia.

Turmaliinikristallit auttavat edistämään jalkojesi verenkiertoa. Lisäksi turmaliinin magneettiset ominaisuudet vähentävät tulehduksia ja parantavat yleisterveyttä.

Artikkelinumero: VP-015

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.