Pehmentävät kantapääsukat

Varastossa.

17.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kuivia kantapäitä pehmentävät ja kosteuttavat kantapääsukat

Ovatko kantapääsi kuivat? Oletko kyllästynyt rumiin halkeamiin kantapäissä? Nämä pehmentävät kantapääsukat ovat täydellinen tapa saada kantapäidesi ihosta pehmeä ja sileä. Ne ovat mukavat ja miellyttävät käyttää päivittäin.

Sukkien kantaosien sisäpuolen pehmeä geeli sisältää yhdistelmän erilaisia ainesosia, jotka kosteuttavat kuivia ja halkeilevia kantapäitä. Sukat sisältävät oliiviöljyä, jojobaöljyä, greipinsiemenöljyä, ruusuöljyä ja E-vitamiinia, jotka antavat sinulle tarvitsemaasi ihonhoitoa.


Ihoa pehmentävät kantapääsukat

Vähennä kantapäiden halkeamia 

Kosteuttavat kuivia kantapäitä

Pehmeät ja mukavat

Toimitus 3–4 päivässä


Sukkien sisäpuolella kosteuttavaa geeliä

Sukkien kantaosien sisäpuolella on geelillä päällystetty osio. Tämä geeli sisältää ainutlaatuisen seoksen silikonia, erilaisia öljyjä ja E-vitamiinia. Sen ansiosta öljyä imeytyy kantapäidesi ihoon jokaisella ottamallasi askeleella. Täydelliset, jos sinulla on kuivat ja halkeilevat kantapäät! Käytä sukkia päivittäin arjessa tai halutessasi jopa nukkuessasi.

Vähennä kantapäiden halkeamia vaivattomasti

Pehmentävät kantapääsukkamme ovat helppokäyttöiset ja sopivat kaikenkokoisille jaloille. Välty kuivien ja halkeilevien kantapäiden aiheuttamilta ongelmilta ja ala nauttia pehmeästä ja sileästä ihosta. Tulet sekä huomaamaan eron että ihastumaan näihin sukkiin! Pidä huolta kantapäistäsi pehmentävien kantapääsukkiemme avulla ja nauti ihanasta pehmeyden ja ylellisyyden tunteesta.

Sukat pestään käsin haaleassa vedessä ja miedolla saippualla. Kuivatetaan huoneenlämmössä.

Mukana toimitetaan ruotsinkieliset käyttöohjeet.

Artikkelinumero: OPP-013

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.