Joogasukat

99.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Joogasukat

Fantastiset joogasukat, jotka ovat mukavat käyttää ja joissa on hyvä pito, minkä ansiosta et pääse liukastumaan. Korkealaatuinen kangas on valmistettu kevyestä materiaalista, joka hengittää.


Ihanat joogasukat

Varvassukiksi muotoillut

Hyvä pito pohjissa

Useita värejä


Sukat joogaan

Jooga on aktiviteetti, joka vaatii hyvän tasapainon, vahvuutta ja ääretöntä keskittymistä. Joogasukat maksimoivat suorituskyvyn harjoituksissa tarjoamalla liukumattoman treenikokemuksen ja miellyttävän istuvuuden.

Joogasukat useissa väreissä

Meiltä löydät joogaan sekä mustat, harmaat, violetit että vaaleanpunaiset joogasukat. Nämä kätevät varvassukat tarjoavat varpaille tilaa ja treeniä. Joogasukissa on lisäksi liukumattomat pohjat, joiden ansiosta ne jalassa voi joogata myös ilman joogamaton käyttämistä. Sukat toimivat tietysti yhtä hyvin myös matolla. Sukat on valmistettu joustavasta kankaasta, joka tarjoaa miellyttävän istuvuuden jalan koosta riippumatta. 

Korkealaatuinen kangas on valmistettu kevyestä materiaalista, joka hengittää.

Artikkelinumero: 433

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.