Geelisukat mustat (2 kpl)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Geelisukat kantaosien pehmeällä silikonilla

Miellyttävästi kantapäiden kuormitusta lievittävät sukat. Sukkien kantaosien sisäpuolelle on sijoitettu geelitynyt, jotka vähentävät kipua ja antavat iskunvaimennusta esimerkiksi luupiikin yhteydessä. Täydellinen sinulle, joka kärsit luupiikistä tai koet kipua kantapäissä kuormituksen yhteydessä.

Sukat auttavat suojaamaan kantapäitäsi ja antavat miellyttävän iskunvaimennuksen. Löydät meiltä geelisukkia myös sinisen värisinä täältä.


Geelisukat iskuja vaimentavalla geelillä

Lievittävät kantapäiden kuormitusta joka askeleella

Pehmeät ja mukavat

Pehmeä silikonigeeli kantaosissa

Toimitus 3–4 päivässä


Pehmeä silikonigeeli kantaosissa

Sukkien kantaosissa on pehmeät ja kuormitusta lievittävät geelityynyt tarjoamassa jaloillesi mukavan iskunvaimennuksen. Sukkien kantaosien geelityynyt auttavat pitämään kantapäät pehmeinä ja kauniina sekä antavat iholle pehmentävän vaikutuksen. Yhdenkoon sukat sopivat useimmille miehille, naisille ja lapsille. Suojaa jalkojasi ja lievitä niihin kohdistuvaa kuormitusta näillä mukavilla sukilla, joissa on pehmeät kantapehmusteet.

Vähentävät kantapääkipua tehokkaasti

Näitä geelisukkia käyttämällä lievität kantapäihin kohdistuvaa kuormitusta miellyttävällä tavalla. Iskuja vaimentavan vaikutuksen ansiosta tunnet eron jokaisella ottamallasi askeleella. On tärkeää, että sukat pestään käsin enintään 30-asteisessa vedessä geelityynyjen säilyttämiseksi hyvässä kunnossa.

Artikkelinumero: HI-026

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.