Elastinen polvituki (sininen)

Varastossa.

17.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Elastinen sininen polvituki

Joustava polvituki, joka tarjoaa polvellesi vakautta ja tukea. Polvituki sopii hyvin käytettäväksi urheiluaktiviteeteissa, kuten juoksussa, palloilulajeissa tai mailapeleissä. Lisäksi polvitukea voi käyttää myös arjessa tuomaan polvelle lisätukea ja kuormituksen lievitystä. 


Vakauttava polvituki

Urheiluaktiviteetteihin

Joustava koko

Korkealaatuinen


Kestävä ja korkealaatuinen polvituki 

Polvituki on valmistettu joustavasta ja korkealaatuisesta materiaalista, mikä varmistaa  tuen ja kompression polvinivelellesi. Polvituki tarjoaa hyvän tuen ja se on myös helppo vetää polvinivelen päälle käyttöön otettaessa. Ergonominen istuvuus varmistaa polvinivelen optimaalisen asennon erittäin intensiivisissä aktiviteeteissa, kuten juoksussa, palloilulajeissa tai mailapeleissä.

Elastinen ja hengittävä materiaali

Polvituki rakentuu erilaisista kompressiovyöhykkeistä ja se on helppo vetää polvinivelen päälle varmistamaan polvinivelen optimaalinen toimivuus aktiviteettien aikana vakauden ja kuormituksen lievityksen muodossa. Materiaali on joustavaa, minkä ansiosta polvituki tarjoaa hyvän tuen kaikenkokoisille jaloille. Polvituen materiaali on ilmaa vaihtavaa, joten tukea on mukava käyttää myös kesän lämpimimpinä päivinä.

Artikkelinumero: 651

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.