Magneettikoru tenebris

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkakoru magneeteilla

Ihastuttava nilkkaketju tyylikkään elegantilla muotoilulla. Magneettikorussa on useita magneetteja, jotka voivat tarjota terveyshyötyjä. Tutkimus on osoittanut magneettikorun voivan parantaa hyvinvointia. Magneetit voivat muun muassa parantaa verenkiertoa ja lisätä keskittymiskykyä.   


Tyylikäs nilkkeketju magneeteilla

Parantaa verenkiertoa

Lisää hyvinvointia

Taipuisa koko sopii kaikille

 800 gaussin magneetit


Terveysvaikutuksia magneettikorusta

Magneettiterapiaa on käytetty hoitomuotona jo pitkään. Nilkkaketjun neodyymimagneettien on tutkimuksen mukaan todettu voivan parantaa kehon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Monet ovat myös todenneet tasapainon, keskittymiskyvyn ja psyykkisen vahvuuden lisääntyneen magneettikorua käyttämällä.

Magneettisuudella on terveyshyötyjä 

Tutkijat ovat tienneet jo pitkään magneettisuuden vaikutuksista kehoon. Magneetit edesauttavat muun muassa verenkierron parantumista, joka puolestaan saa suuremman määrän happea ja ravintoaineita kulkeutumaan paremmin soluihimme. 

Tämä puolestaan edistää terveyttä eri tasoilla. Tutkimukset osoittavat, että veren lisääntynyt hapensaanti ja kuona-aineiden parantunut kulkeutuminen pois soluista edesauttaa jäykkyyden, kivun ja säryn vähenemistä nivelissä. Lisäksi magneettikoru voi myös parantaa unesi laatua ja hyvinvointiasi.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-013

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.