Magneettikoru (magna)

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Nilkkakoru magneeteilla

Upea ja tyylikäs nilkkaketju useilla magneeteilla, jotka voivat tarjota useita etuja hyvinvointiisi. Tutkimuksen mukaan magneettikoru voi lisätä suorituskykyä muun muassa parantuneen verenkierron ja lisääntyneen keskittymiskyvyn muodossa. Nilkkakoru on lisäksi kaunis ja sitä voidaan käyttää ympäri vuorokauden niin arjessa kuin juhlassakin.   


Kaunis nilkkaketju magneeteilla

Lisää suorituskykyä

Parantaa verenkiertoa

Taipuisa koko sopii kaikille

 800 gaussin magneetit


Terveysvaikutuksia magneettikorusta

Magneettiterapia on erittäin vanha hoitomuoto, jota on käytetty jo useiden vuosisatojen ajan lisäämään kehon maksimaalista suorituskykyä. Nilkkaketjun neodyymimagneettien on tutkimuksen mukaan todettu voivan parantaa kehon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa samalla, kun tasapaino, keskittymiskyky ja psyykkinen vahvuus lisääntyvät.

Magneettisuudella on terveyshyötyjä

Tutkijat ovat tienneet jo pitkään magneettisuuden vaikutuksista kehoon. Magneetit edesauttavat muun muassa verenkierron parantumista, joka puolestaan saa suuremman määrän happea ja ravintoaineita kulkeutumaan paremmin soluihimme.

Tämä puolestaan edistää terveyttä eri tasoilla. Tutkimukset osoittavat, että veren lisääntynyt hapensaanti ja kuona-aineiden parantunut kulkeutuminen pois soluista edesauttaa jäykkyyden, kivun ja säryn vähenemistä nivelissä. Lisäksi magneettikoru voi myös parantaa unesi laatua ja hyvinvointiasi.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-003

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.