Valaistu käsivarsinauha (ladattava)

119.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Ladattava, valaiseva käsivarsinauha turvallisuuden vuoksi

Tämä itsevalaiseva käsivarsinauha tekee sinusta näkyvän pimeydessä ja suojaa sinua liikenteessä. Jo silloin, kun aurinko laskee aikaisin iltapäivällä, onnettomuuksien riski kasvaa merkittävästi. Onnettomuuteen joutumisen riski liikenteessä on moninkertainen pimeässä päivänvaloon verrattuna. Tämän itsevalaisevan nauhan avulla näyt jopa 300 metrin päähän. Nauha on ladattavissa mukana toimitettavan USB-johdon avulla.


Itsevalaiseva käsivarsinauha

Tekee näkyväksi 300 metrin etäisyydeltä 

Täydellinen juoksuun ja kävelemiseen

Turvallisuutta aikuisille ja lapsille

Sisältää latausjohdon (USB)


Juoksija näkyy 300 metrin päähän

Valaistu käsivarsinauha toimii erittäin hyvin lisäturvatuotteena juoksijoille, jotka juoksevat tai hölkkäävät syksyllä ja talvella, kun ulkona on pimeää. Tätä valoa käyttämällä kengissä ne näkyvät reilun kolmensadan metrin etäisyydelle. Yhdessä heijastimen kanssa lenkkeily ja treenaaminen ovat turvallisempia myös pimeinä iltoina.

Lapset näkyvät illan pimeydessä

Kiinnittämällä lampun käsivarteen tai nilkan ympärille henkilö näkyy noin kolmensadan metrin päähän. Tämän ansiosta valaistu käsivarsinauha sopii täydellisesti lapsille ja nuorille käytettäväksi pimeinä iltoina. Onnettomuuksien riski on moninkertainen pimeässä päivänvaloon verrattuna. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää tätä valaistua käsivarsinauhaa.

Kiinnitetään helposti nilkan, ranteen tai käsivarren ympärille. Painaa alle 50 grammaa. 

Tämä LED-käsivarsinauha myydään yksittäin.

Artikkelinumero: ST-044

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.