Taitettava kenkälusikka

Varastossa.

17.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kätevä kokoontaitettava kenkälusikka (teleskooppitoiminto)

Todella hyvä kenkälusikka tekee elämästä hieman sujuvampaa. Harvat asiat ovat yhtä ärsyttäviä kuin yrittää pukea kengät jalkaan kiireessä kenkien kantapäiden mennessä samalla ruttuun.

Tämä kokoontaitettava kenkälusikka on pelastava enkeli arjen stressitilanteissa. Se on tyylikäs, kaunis ja elegantti - ja kokoontaitettava! Auki taitettuna kenkälusikan pituus on 77 cm, minkä ansiosta voit pukea kengät jalkaasi ilman että sinun tarvitsee kumartua.


Taitettava kenkätorvi

Maksimi pituus 77 cm

Älykäs teleskooppivarsi

Kätevä ja oteystävällinen kahva

Toimitus 2-4 päivässä


Kenkälusikka helpottaa arkea

Kenkälusikka helpottaa useimpien, niin lasten kuin aikuisten, arkea. Kokoontaitettava kenkälusikka on myös erinomainen apuväline vanhuksille, raskaana oleville naisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille, joilla on vaikeuksia kumartua.

Siksi on hyvä käyttää kenkälusikkaa

Kätevän kenkälusikan avulla voit helposti pidentää kenkiesi käyttöikää. Vältä kenkiesi kantapäiden rikkoutumista tämän tyylikkään kenkälusikan avulla.

Artikkelinumero: ST-035

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.