Puhdistussuihke vaelluskengille

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Laadukas puhdistussuihke irrottaa hankalat tahrat

Puhdistussuihke sopii lian ja tahrojen poistamiseen monenlaisista varusteista, kuten GORE-TEX-materiaalista tai muusta tekstillistä valmistetuista vaelluskengistä. Puhdistusaine irrottaa likahiukkaset syvältä, minkä jälkeen ne on helppoa harjata pois. Sopii todella hyvin likaisille kengille vaelluksen jälkeen tai helposti likaantuville tennareille. Yksinkertainen, hellävarainen ja tehokas tapa pitää varusteesi puhtaina!


Tehokas ja perusteellinen puhdistus

Sopii useimmille kengille

Hellävarainen materiaalille

Korkea laatu


Käyttö

Poista ensin kaikki pinnallla oleva lika harjalla. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Pidä pulloa 20 cm:n päässä pinnasta ja suihkuta tehokkaasti edestakaisin liikkein, odota tämän jälkeen minuutti. Hankaa puhdistusainetta puhtaalla harjalla tai liinalla koko kengän pinnalle ja kuivaa sitten puhtaalla liinalla. Anna kuivua 5 minuutin ajan. Kengät voi puhdistaa niinkin usein kuin joka viikko. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kokeile ensin kenkien värinkestävyyttä huomaamattomassa kohdassa. 


Pullo sisältää 250 ml 

Artikkelinumero: ST-068

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.