Puhdistussuihke kengille

Varastossa.

15.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas, perusteellisesti puhdistava puhdistussuihke

Aerosolimuodossa toimitettava puhdistussuihke tennareille; suunniteltu sopimaan tennareille ja kaikenlaisista materiaaleista valmistetuille urheilukengille, mutta sopii myös kengille, joissa on pehmeää nahkaa, mokka- ja nupukkinahkaa, tekstiiliä tai synteettistä nahkaa yhdistelmänä. Syvälle kiinnittynyt lika irtoaa kokoaan. Vältä kenkien peseminen pesukoneessa ja valitse sen sijaan tämä puhdistussuihke, joka on sekä hellävaraisempi kenkäsi materiaalille että kätevämpi käyttää.


Toimii kaikilla materiaaleilla

Puhdistaa kengät perusteellisesti

Likaa ja kosteutta hylkiviä ominaisuuksia

Laadukas


Käyttö

Poista ensin kaikki pöly ja lika kengän pinnalta harjalla tai sopivalla liinalla. Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä säiliötä 20 cm:n päässä pinnasta ja suihkuta tehokkaasti edestakaisin liikkein ja odota minuutin ajan. Hankaa varovaisesti puhtaalla harjalla koko kengän päältä ja kuivaa puhtaalla liinalla. Anna kenkien kuivua 5 minuutin ajan. Kenkien sopiva puhdistusväli on yksi viikko. Kokeile ennen tuotteen käyttöä kenkien värinkestävyys huomaamattomassa kohdassa mokkanahan, nupukkinahan ja vaaleiden nahkojen osalta välttääksesi värjäymät.


Pullo sisältää 125 ml

Artikkelinumero: ST-058

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.