Puhdistusaine tennareille

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Ympäristöystävällinen aine tennareiden saamiseksi puhtaiksi helposti

Tämä pullo sisältää 140 ml vesipohjaista puhdistusianetta, joka sopii käytettäväksi tennareille. Neste vaikuttaa syvältä ja on erittäin tehokasta likaa ja tahroja vastaan. Se ei sisällä ympäristölle vaarallisia kemikaaleja eikä myrkkyjä. Tehokas, nopea ja ympäristöystävällinen tapa saada puhtaat tennarit hetkessä.


Tehokas likaa ja tahroja vastaan

Ympäristöystävällinen

Hellävarainen materiaalille

Laadukas


Puhdista tennarit nopeasti ja helposti

Poista kengännauhat ja käytä ensin harjaa poistaaksesi ulkoisen lian ja pölyn. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Pidä pulloa 15 cm:n päässä kengän pinnasta ja suihkuta edestakaisin liikkein. Hankaa sen jälkeen sienellä tai pehmeällä harjalla ja puhdista varovaisesti pyörivin liikkein. Käytä puhdasta liinaa ylimääräisen aineen poistamiseen ja kuivaa kenkä. Toista käsittely vaikeiden tahrojen osalta. 


Pullo sisältää 140 ml 

Artikkelinumero: ST-067

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.