Nahkageeli

12.95 EUR

9.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Puhdistava ja hoitava geeli nahalle

Tätä upeaa geeliä voidaan käyttää erityyppisten nahkatuotteiden hellävaraiseen puhdistamiseen. Geeli ravitsee nahkaa ja tarjoaa vettä ja likaa hylkivän lopputuloksen. Tuote on hellävarainen nahan värille, joka tulee säilyttämään luonnollisen kiiltonsa, jota geeli voimistaa entisestään. Nahkageeliämme voi käyttää erinomaisesti kenkiin, mutta se sopii mainiosti myös muille nahkaisille varusteille, kuten käsilaukuille, takeille ja hansikkaille.


Ravitsee

Vettä hylkivä

Sopii kaikenväriselle nahalle

Purkissa integroitu levityssieni


Helppo tapa hoitaa nahkaa

Poista ensin kaikki pinnalla oleva likä harjalla tai liinalla. Levitä pieni määrä geeliä erityisen applikaattorin avulla ja hankaa varovaisesti koko kengän pinnalle. Anna kuivua 10 minuutin ajan. Kun se on kuivunut, hankaa geeli kenkään kuivan ja puhtaan liinan avulla. Kengät voi puhdistaa niinkin usein kuin kerran viikossa. Parhaan lopputuloksen saamiseksi testaa ensin kengän värinkestävyyttä huomaamattomassa kohdaa äläkä käytä tätä tuotetta mokka- tai nupukkinahkamateriaaleille.


Pullo sisältää 60 grammaa geeliä

Artikkelinumero: ST-066

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.