Vilkkuvat kengännauhat (LED)

129.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Itsevalaisevat kengännauhat LED-lampuilla (2 kpl)

LED-lampuilla varustetut itsevalaisevat kengännauhat. Näitä ihastuttavia kengännauhoja on saatavilla viidessä eri värissä, joista voit valita kenkiesi väriin sopivan vaihtoehdon. Sopivat täydellisesti katseenvangitsijoiksi tanssilattialle, juhliin tai halutessasi vaikkapa kävely- ja juoksulenkeille pimeinä iltoina.


Itsevalaisevat kengännauhat

Saatavilla useissa väreissä

Vilkkuvat ja loistavat

Juhliin ja tanssilattialle

Näkyvyyttä lenkkipoluille


Vilkkuvat kengännauhat juhliin

Näissä itsevalaisevissa, vilkkuvissa kengännauhoissa on kolme eri asetusta. Voit asettaa kengännauhasi vilkkumaan hitaasti tai nopeasti tai loistamaan vilkkumatta. Näiden kengännauhojen ansiosta voit helposti muuttaa tavalliset, tylsät jalkineesi bilekengiksi! Halutessanne voitte hankkia kaveriporukan kesken jokaiselle vilkkuvat kengännauhat! 

Itsevalaisevat kengännauhat lenkkipoluille

Näitä kengännauhoja voi käyttää myös turvallisuustarkoituksessa pysyäksesi näkyvillä iltojen pimeydessä. Mikäli pimeällä käveleminen tai juokseminen on mieleesi, näiden kengännauhojen avulla pysyt hyvin näkyvillä.

Pituus: 80 senttimetriä

Artikkelinumero: 532

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.