Itsekiinnittyvät kengännauhat

Varastossa.

7.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Itsekiinnittyvät kengännauhat (2 kpl)

Kätevät kengännauhat, jotka kiinnittyvät itsestään ilman, että niitä tarvitsee solmia. Kengännauhat kiinnittyvät kunnolla ja vältyt solmimasta niitä kerta toisensa jälkeen. Täydelliset muun muassa juoksijoille, kuntoilijoille, patikoijille, lapsille ja vanhuksille.


Kätevät, itsekiinnittyvät kengännauhat 

Välty kengännauhojen solmimiselta

Nopeat ja näppärät

Täydelliset juoksukenkiin


Pue kengät jalkaasi naruja solmimatta

Näitä itsekiinnittyviä kengännauhoja käyttämällä vältyt nauhojen solmimiselta. Koska nämä kengännauhat ovat joustavat, riittää, että asetat jalat kenkiisi kenkälusikan avulla, nauhoja solmimatta. Voit säätää nauhat kuinka tiukkaan tai väljään haluat riippuen siitä, minkälaisen istuvuuden haluat kenkiisi. 

Optimaaliset kengännauhat lapsille ja iäkkäille

Nämä kengännauhat ovat täydelliset lapsille, jotka eivät ole vielä oppineet solmimaan kengännauhojaan. Sinä vanhempana vältyt solmimasta lapsesi kengännauhoja kerta toisensa jälkeen. Nämä kengännauhat sopivat lisäksi erinomaisesti myös iäkkäämmille henkilöille, joilla on vaikeuksia kumartua solmimaan kengännauhojaan.

Pituus: 100 cm

Artikkelinumero: 530

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.