Kengännauhat (soljella)

9.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kengännauhat soljella useissa väreissä

Kätevät kengännauhat, jotka suljetaan soljilla nauhojen solmimisen sijaan. Nämä kengännauhat sopivat kaikenlaisiin kenkiin, tennareista ja urheilujalkineista aina työkenkiin. Sopivat sekä aikuisten että lasten kenkiin.


Poistavat pahoja hajuja kengistä

Bakteereja tappavat

Kosteutta imevät

Vapauttavat kenkiin raikasta tuoksua


Välty kengännauhojen solmimiselta

Nämä kengännauhat ovat superhelpot käyttää. Vältyt solmimasta kengännauhoja, koska nämä nauhat kiinnitetään soljilla. Kengännauhan kiinnittäminen käy kätevästi pujottamalla soljen kengän yläosan metallirenkaaseen. 

Kengännauhat lapsille

Lapset, jotka eivät ole vielä oppineet solmimaan kengännauhoja, tulevat rakastumaan näihin nauhoihin. Solmimisen sijaan lapset saavat nimittäin kiinnitettyä nämä kengännauhat omin avuin suoraan kenkien yläosan metallirenkaaseen. Erittäinen käytännölliset kengännauhat myös aikuisille sekä vanhemmille, jotka välttyvät solmimasta lasten kengännauhoja.

Artikkelinumero: 094008

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.