Joustavat kengännauhat

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Joustavat kengännauhat kenkäpariin 

Pari joustavia kumisia kengännauhoja, joiden ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua nauhoja solmimatta. Irrota vain kengistä tavalliset kengännauhat ja kiinnitä jokainen kuminauha erikseen kenkiesi reikien välille tavallisia kengännauhoja korvaamaan.


Joustavat kengännauhat

Välty kengännauhojen solmimiselta

Täydelliset lapsille

Tavallisia kengännauhoja joustavammat


Välty kengännauhojen solmimiselta

Näitä käteviä, joustavasta ja taipuisasta kumista valmistettuja kengännauhoja käyttämällä sinun ei tarvitse enää koskaan solmia kengännauhoja. Koska kengännauhat ovat taipuisat, riittää, että sujautat jalkasi kenkiin.

Täydelliset lapsille

Nämä kengännauhat sopivat täydellisesti lapsille, jotka eivät ole vielä oppineet solmimaan kengännauhoja itse. Vältyt solmimasta lasten kengännauhoja kerta toisensa jälkeen, koska he pystyvät pukemaan ja riisumaan kenkänsä itse helpolla tavalla.Pituus 5,5 senttimetristä (lyhimmillään) 8 senttimetriin (pisimmillään)

Artikkelinumero: 559

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.