Heijastavat kengännauhat

Varastossa.

6.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Heijastavat kengännauhat

Nämä upeat kengännauhat saavat sinut näkymään pimeässä autoilijoille ja muulle liikenteelle. Ne sopivat täydellisesti käytettäväksi juoksun tai kävelyn aikana silloin, kun aurinko on alkanut laskea.Heijastinominaisuudella varustetut kengännauhat
Kun kuntoilee myöhään illalla, pimeys laskeutuu usein nopeasti, erityisesti kylminä vuodenaikoina. Tällöin nämä integroidulla heijastinominaisuudella varustetut kengännauhat ovat erinomainen valinta, jotta voit tuntea oloso turvalliseksi liikkuessasi ulkona suurien teiden tuntumassa. Heijastimien ansiosta näyt autoilijoille ja muulle liikenteelle, kun ulkona on pimeää. Kengännauhat ovat käytännölliset ja tyylikkäät, ja valittavanasi on useita värivaihtoehtoja.

Artikkelinumero: 833

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.