Jalkojen pesuharja

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkojen pesuharja – täydellinen suihkuun ja kylpyhuoneeseen

Tämän jalkojen pesuharjan avulla jalkojen peseminen onnistuu helposti tarvitsematta kumartua. Harjan alapuolella olevien imukuppien ansiosta jalkojen pesuharja voidaan kiinnittää suihkun tai kylpyhuoneen lattialle, jossa se pysyy paikallaan, joten voit puhdistaa jalat ongelmitta.


Fiksu jalkojen pesuharja

Helppo käyttää

Imukupit alapuolella

Sopii koko perheelle


Puhdista jalkasi helposti ja nopeasti

Koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa puhdistaa jalkojaan! Jalkojen pesuharja näyttää kengältä ja se sisältää yli tuhat lankaa, jotka yhdessä puhdistavat ja kuorivat jalkoja, joten saat samalla ihanan hieronnan. Alapuolella olevien imukuppien ansiosta kenkämäinen harja voidaan kiinnittää lähes mille tahansa pinnalle ja se pysyy paikallaan koko ajan. 

Erinomainen apuväline senioreille ja raskaana oleville

Jalkojen pesuharja sopii kaikille jaloille ja sitä voi mainiosti käyttää koko perhe. Se sopii erinomaisesti myös senioreille, raskaana oleville tai muille, joiden liikkuvuus on rajoittunutta ja joiden on vaikeaa kumartua. Jalkojen pesuharjan avulla jalkojen peseminen ja hierominen on todella helppoa tarvitsematta kumartua.

Artikkelinumero: FF-021

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.