Tehokas jalkaraspi (sähkökäyttöinen)

Varastossa.

29.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas sähkökäyttöinen jalkaraspi 

Poista kuollut iho ja rumat kovettumat jaloista nopeasti ja helposti tämän ladattavan jalkaraspin avulla. Jalkaraspin höyläpään ja kahvan ansiosta saat tasoitettua ihon myös niiltä alueilta jalkojen alla, joihin on vaikea päästä käsiksi.


Poistaa kovettumat jaloista

Tekee jaloista pehmeät ja mukavat

Tehokas ja ladattava

Lähetetään sattumanvaraisessa värissä

Kaksi vaihdettavaa höyläpäätä toimitetaan mukana


Kätevä sähkökäyttöinen jalkaraspi 

Tämä on suosittu sähkökäyttöinen jalkaraspi, jonka avulla saat tehokkaasti poistettua kovan ihon jaloista hellävaraisilla, pyörivillä liikkeillä. Jalkaraspin höyläpää sisältää karkeita timanttikristalleja. Kaksi erilaista toimintoa vahvemmassa höyläpäässä, jota käytät kovettumien poistamiseen ja hienompi höyläpää on tarkoitettu ihon pehmentämiseksi jalkojen alla. 

Poista kovettumat jaloista

Käytät jalkaraspia kuolleen ihon ja kovettumien poistamiseen jalkojen alta sekä varpaiden päältä ja väleistä helposti ja nopeasti. Höyläämällä jalat vähintään kerran viikossa pidät jalkasi pysyvästi sileinä ja kauniina. Ota mielellään lämmin jalkakylpy ennen jalkojen höyläämistä. Sillä tavoin saat pehmennettyä kovan ja kuolleen ihon siten, että saat täyden hyödyn irti jalkaraspista.

Ladattava jalkaraspi

Lataat jalkaraspin helposti ja nopeasti yhdistämällä USB-johdon esimerkiksi tietokoneeseen tai matkapuhelimen laturiin.

Voidaan käyttää myös kynsiviilana

Voit käyttää tuotetta myös tehokkaana kynsiviilana. Vahvemman höyläpään avulla saat viilattua kyntesi täydellisiksi. Sen jälkeen voit käyttää toista, hienompaa hiomapäätä kynsien puhdistamiseksi, hiomiseksi ja kiillottamiseksi täydelliseen kuntoon.

Lähetetään sattumanvaraisessa värissä

Tuote lähetetään sinulle sattumanvaraisessa värissä (vihreä, kulta tai vaaleanpunainen). Koska ne saapuvat meille valmiiksi pakattuina, värin valinta ei ole mahdollista.

Artikkelinumero: FF-005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.