Jalkadeodorantti naisille

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Suojaa jalkahieltä koko päivän ajan

Deodorantti jaloille miedolla ja raikkaalla tuoksulla. Antaa luotettavan suojan ympäri vuorokauden. Jalkasuihke neutralisoi epämiellyttäviä hajuja ja ehkäisee hikoilua. Tehokas ratkaisu jalkahikeen. Deodorantilla on neljä käyttötarkoitusta ja se on kehitetty erityisesti naisille. Se vähentää hikoilua, ehkäisee pahan hajun jalkoihin aiheuttavien bakteerien muodostumista, pitää jalat kuivina jopa 12 tunnin ajan sekä jättää niihin hienostuneen ja raikkaan tuoksun.

Vaikutus on havaittavissa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Se viilentää ja raikastaa jalkoja välittömästi sekä antaa pitkäkestoisen mukavuuden tunteen. Sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin ja pitää jalat raikkaina koko päivän ajan.


Deodorantti jaloille

Kehitetty erityisesti naisille

Pitää jalat kuivina jopa 12 tunnin ajan

Neutralisoi hienhajua

Dermatologisesti testattu

Sisältää 180 ml


Käyttöohjeet

Suihkuta deodoranttia kuiviin ja puhtaisiin jalkoihin noin 20 cm:n etäisyydeltä. Voidaan käyttää päivittäin. Ravistettava ennen käyttöä.

Artikkelinumero: FK-083

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.