Pehmentävä jalkakylpy (jauhe)

Varastossa.

13.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmentävä jalkakylpy (jauhe)

Tämä jalkakylpysuola pehmentää jalkojen kovettumia ja kuivaa ihoa vain muutamassa minuutissa. Jalkakylpysuola sopii rasittuneille ja kuiville jaloille sekä tekee niistä pehmeät ja sileät. Sisältää 45 % ureaa.


Ihoa pehmentävä jalkakylpy

Poistaa kuolleet ihosolut

Kuorii syvältä

Kosteuttaa jalkoja

Toimitus 3–4 päivässä


Pehmentää kovaa ihoa

Nauttimalla säännöllisesti lämpimästä ja mukavasta jalkakylvystä tämän jalkakylpysuolan avulla jalkasi tulevat voimaan erinomaisen hyvin. Saat jalkojesi ihosta pehmeämmän ja kosteutetun ilman kovettumia. Lisäksi tunnet olosi jälkikäteen todella rentoutuneeksi!

Käyttöohje: 

Kaada noin yksi korkillinen kylpysuolaa/jauhetta 3–4 litraan lämmintä vettä. Liota sitten jalkojasi jalkakylvyssä 5–10 minuuttia ja kuivaa sen jälkeen jalat huolellisesti. Käyttö: 2–3 kertaa viikossa erittäin kuivalle jalkojen iholle ja halkeileville kantapäille; Kerran viikossa tavanomaisena hoitotoimenpiteenä.

Artikkelinumero: FK-087

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.