Lämmittävä jalkavoide

16.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Gehwolin lämmittävä jalkavoide kylmille jaloille

Luonnollinen kasviuute tuottaa miellyttävän, lämmittävän tunteen. Tiivistetty, ihoystävällinen pehmentävä aine antaa uutta voimaa kuivalle ja halkeilevalle iholle, tehden siitä jälleen pehmeän ja joustavan. Testattu ja luotettava antiseptinen aine poistaa jaloista hajua ja suojaa jalkoja. 


Stimuloi verenkiertoa

Antaa lämmittävän tunteen

Ehkäisee ihon kuivumista ja halkeilua

Sopii diabeetikoille

Dermatologisesti testattu

Sisältää 75 ml


Kylmät jalat

Kylmät jalat ovat suuri ongelma monille ihmisille. Kun jalkoja paleltaa, koko keho tuntuu usein olevan jäätymäisillään. Yleensä kylmien jalkojen taustalla ei ole mikään sairaus, vaan se voi olla seurausta jalkojen heikosta verenkierrosta, mikä koskee erityisesti diabeetikkoja. Kuitenkin myös täysin terveet henkilöt voivat kärsiä huonosta verenkierrosta jaloissaan, minkä vuoksi niistä tulee kylmät.


Käyttö

Hiero 1–2 cm voidetta päivittäin saadaksesi säännöllisesti lämmittävän tunteen. Muista voidella myös varpaiden välit.


Artikkelinumero: FK-061

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.