Jalkahikeä ehkäisevä jalkasuihke

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkahikeä ehkäisevä jalkasuihke

Poista pahat hajut ja jalkahiki jaloista helpolla tavalla. Jalkasuihke tarjoaa tehokkaan suojan pahoja hajuja, kuten jalkahikeä, vastaan. Suihkuttamalla jalat suihkeella saat niihin raikkaan tuoksun, joka kestää koko päivän, ja poistat samalla ikävät hajut jaloistasi. Nopea ja tehokas käsittely hikoileville ja väsyneille jaloille – ei jätä tahroja.


Poistaa jalkahien

Bakteereja tappava

Kosteuttava

Tarjoaa jaloille raikkaan tuoksun


Neutralisoi pahaa hajua

Tämä jalkasuihke poistaa jalkahien ja ikävät hajut jaloista samalla, kun se tarjoaa niille raikkaan mintun ja appelsiinin tuoksun. Saat välittömästi raikkaat ja viileät jalat ilman, että suihke jättäisi minkäänlaisia jälkiä tai tahroja. Minttuöljyn ja appelsiiniuutteen yhdistelmä tarjoaa pitkäkestoisen ja tehokkaan suojan hajuja vastaan. Tuotetta käyttämällä teet jaloistasi hetkessä raikkaat ja miellyttävän viileät.

Sisältö: Butaani, isobutaani, propaani, alumiinikloorihydraatti, syklopentasiloksaani, sykloheksasiloksaani, disteardimoniumhektoriitti, hajuste, propyleenikarbonaatti, bentsyylisalisylaatti, heksyylisinnamaali, linaloli, sitronelloli, kumariini, limoneeni, eugenoli, sinnamyylialkoholi.

Suihkepullo sisältää 150 ml

Artikkelinumero: FK-027

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.