Kuoriva peeling (jalkavoide)

Varastossa.

17.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kuoriva tuote jalkavoiteena

Poista kantapäiden, jalkapohjien ja varpaiden kuollut iho helposti tämän kuorivan jalkavoiteen avulla. Jalkavoiteen innovatiivinen koostumus perustuu tehokkaasti kuoriviin aineisiin, ja pehmentävät ainesosat varmistavat tehokkaan ja tarkan lopputuloksen. Jalkojen kuolleen ihon hankaaminen pois kotona on todella helppoa tämän jalkavoiteen avulla.


Kuoriva jalkavoide

Hankaa pois kovettumat

Kosteuttaa halkeilevia kantapäitä

Ammattimainen lopputulos


Jalkavoide poistaa jalkojen kuolleet ihosolut

Käyttämällä tätä kuorivaa jalkavoidetta jalkojesi kuivuus vähenee ja sen kuollut ja kovettunut iho lähtee pois. Näet pian tuloksia. Jaloistasi tulee pehmeämmät ja raikkaammat eikä niissä ole kovettumia. 

Näin tuotetta käytetään

Pehmennä jalkoja haaleassa tai lämpimässä vedessä muutaman minuutin ajan. Voit laittaa jalkavoidetta jalkoihin esimerkiksi suihkun tai kylvyn jälkeen. Levitä jalkavoidetta jalkoihin hieromalla ihoa pyörivin liikkein noin kymmenen minuutin ajan. Huuhtele tämän jälkeen jalat vedellä ja kuivaa ne. Toista 1–2 kertaa viikossa. Vältä aineen joutumista silmiin. Ärtyykö ihosi voiteesta? Kesteytä sen käyttäminen!

Tuubi sisältää 75 ml


Artikkelinumero: FK-076

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.