Jalkavoide (kuorivalla vaikutuksella)

Varastossa.

12.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kuoriva jalkakuorinta, joka poistaa kuolleet ihosolut

Oletko kyllästynyt kuiviin ja halkeileviin jalkoihisi? Voitelemalla jalkasi tällä kuorivalla jalkakuorinnalla saat pehmeät, kosteutetut ja raikkaat jalat vaivattomasti ilman kovettumien muodostumista jalkoihin.


Tekee jaloista pehmeät ja sileät

Poistaa kuolleet ihosolut

Kuorii syvältä

Kosteuttaa jalat

Ainesosat luonnosta

Nopea toimitus


Vähentää jalkojen kuolleita ihosoluja

Tällä kuorivalla jalkakuorinnalla voit poistaa vaivattomasti kuolleet ihosolut kantapäistä, jalkapohjista ja varpaiden väleistä. Ihon voiteleminen päivittäin noin kahdesta kolmeen minuuttia riittää huomataksesi ja tunteaksesi merkittävän eron vain muutamassa päivässä. Huuhtele jalat haalealla vedellä käsittelyn jälkeen.

Näin käytät jalkavoidetta

- Kahdesta kolmeen kertaan viikossa
- Mielellään hieman ennen kylpyä/suihkua
- Huomatessasi jalkojesi menettäneen pehmeyttään
- Havaitessasi jaloissasi kovettumia

Ainesosat luonnosta

Tämän kuorivan jalkavoiteen sisältämistä ainesosista jopa 86 % on peräisin luonnosta. Niihin lukeutuvat sheavoi, saksanpähkinä ja piparminttu. Lisäksi jalkavoide sisältää runsaasti AHA-happoa, jolla on ainutlaatuinen kyky antaa iholle hehkua. Näiden ainesosien yhdistelmän ansiosta jaloistasi tulee raikkaat ja kosteutetut ilman kovettumia.

Huom: Älä käytä jalkavoidetta avoimiin tai parantumattomiin haavoihin.

Artikkelinumero: FK-086

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.