Jalkavoide diabeetikoille

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkavoide diabeetikoille Camillen 60:ltä

Diabeetikkojen tulisi olla erityisen varovaisia jalkojensa suhteen, sillä heidän verenkiertonsa voi olla heikentynyt, mistä johtuen jalkojen vammat ja haavat voivat olla vaikeammin parannettavissa. Nämä ongelmat ovat ehkäistävissä voitelemalla jalat päivittäin voiteella, joka on kehitetty erityisesti diabeetikoille. Diabetic-jalkavoide Camillen 60:ltä on voide erittäin kuivalle ja herkälle iholle, joka halkeilee helposti. Tuote on kehitetty erityisesti diabeetikoille. Voide sisältää ureaa (karbamidia), jonka on osoitettu antavan hyviä tuloksia ja pitämään kovettumat ja kantapään halkeamat pois jaloista. Voide sisältää myös kamomillaa, jolla on rauhoittava ja parantava vaikutus.


Kamomillakukan rauhoittavat ominaisuudet

Erittäin kuivalle iholle 

Sopii diabeetikoille

Sisältää 100 ml


Diabeetikkojen jalat

vaativat erityistä huolenpitoa. Diabeetikoilla voi olla heikentynyt tunne jaloistaan, mikä tarkoittaa, että jaloissa voi esiintyä pieniä haavaumia ja muutoksia, jotka jäävät huomaamatta. Jalkaongelmien välttämiseksi on siksi tärkeää käyttää hyvää jalkatuotetta. Fotbalsam Diabetic Camillen 60:ltä on kehitetty erityisesti diabeetikoille, joilla on kuivat ja herkät jalat. Iho ei kuivu ja se pysyy pehmeänä ja kimmoisana.


Käyttö

Pese jalat ja kuivaa ne – muista myös varpaanvälit. Hiero jalkavoidetta jalkoihisi, kunnes ne tuntuvat miellyttävän pehmeiltä eivätkä tahmeilta. Toista käsittely kerran tai kahdesti päivässä.


Ainesosat: Aqua (Water), Urea, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ppg-2 Myristyl Ether Propionate, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric, Triglyceride, Chamomilla Recutita /Matricaria), Flower Extract, Bisabolol, Sodium Cetearyl, Sulfate, Panthenol, Allantoin, Quercus Robur (Oak) Root Extract, Sodium Lactate, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Tea Lactate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Phenoxy-ethanol, Ethylhexylglycerin 

Artikkelinumero: FK-041

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.