Jalkakylpytiiviste

Varastossa.

17.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Piristävä ja virkistävä jalkakylpytiiviste

Gehwol creme fussbad on hoitava jalkakylpytiiviste, joka lievittää jalkojen kipeyttä ja väsymystä. Tiiviste sisältää erityisiä aineita, jotka toimivat hoitavasti ja lievittävät kipeyden, herkkyyden ja väsymyksen tunnetta jaloissa. Tuote auttaa myös pehmentämään ja sileyttämään ihoa, joten voit saada raikkaiden ja terveiden jalkojen tunteen. Käyttämällä jalkakylpytiivistettä säännöllisesti ehkäiset jalkasienitartuntaa ja jalkasi saavat lisäksi upean laventelin tuoksun. 


Hoitava

Ehkäisee jalkasientä

Upean raikas laventelin tuoksu

Suositellaan myös diabeetikoille

Dermatologisesti testattu

Sisältää 150 ml


Jalkakylpy

Jalkojen upottamisella ihanaan jalkakylpyyn on monia terveyshyötyjä ihanan lämmittävän tunteen lisäksi. Jalkakylpy on yksinkertainen tapa hoitaa jalkoja ja saada ne voimaan paremmin. Jalkakylpy stimuloi verenkiertoa sekä puhdistaa ja pehmentää jalkojasi. Jalkakylvyn tarjoaminen jaloillesi on hyvä ratkaisu, jos ongelmanasi ovat jalkojen kovettumat ja kuivat jalat. Pehmentävän, rentouttavan jalkakylvyn jälkeen voit hangata jalkasi päästäksesi eroon niiden kuolleesta ihosta. 

Käyttö

Lisää noin 1 rkl jalkakylpyysi (noin 4 litraan lämmintä vettä). Jalkakylpytiiviste riittää noin 30 jalkakylpyyn.


Artikkelinumero: FK-062

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.