Suoja-aine kynsisientä vastaan

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kynsisienikynä – suojaa kynsisientä vastaan

Tämä kynsisienipuikko tehoaa pitkäkestoisesti ja suojaa varpaankynsiäsi sieni-infektiolta. Kynsistäsi tulee kauniit ja joustavat. Todella helppokäyttöinen.


Suojaa sieni-infektiolta

Vähentää kynsisienen riskiä

Todella helppo levittää

Nopea toimitus


Levitetään helposti kynän avulla

Kynsisieniainetta levitetään erittäin helposti varpaidesi kynsiin, aivan kuin käyttäisit tavallista kynää. Kynsisienipuikko sisältää arvokkaita aineita, kuten jojobaöljyä, E-vitamiinia, E-asetaattia, panthenolia ja bisabololia. Klotrimatsoli ehkäisee jalkasientä.

Sisältää sieneltä suojaavia ainesosia

Gehwolin kynsisienipuikko sisältää 5 ml ja vaikuttaa pitkäaikaisesti. Se suojaa tehokkaasti kynsisieni-infektiolta, ja kynnestä tulee kaunis ja joustava. Kynsisienipuikko sisältää arvokkaita ainesosia, kuten jojobaöljyä, E-asetaattia, panthenolja bisabololia. Klotrimatsoli ehkäisee jalkasientä.

Artikkelinumero: FK-057

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.