Jalkaharja suihkuun

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Puhdista jalat jalkaharjan avulla

Mukava ja ihana jalkaharja jalkojen tehokkaaseen puhdistamiseen suihkussa tai kylpyammeessa. Harjan alapuolella on imukupit, joiden ansiosta se pysyy vakaasti paikallaan. Hieroo jalkoja ja puhdistaa ne perusteellisesti poistaen kuolleet ihosolut ja tehden jaloista puhtaat ja pehmeät.


Jalkaharja suihkuun tai kylpyammeeseen

Poistaa kuolleet ihosolut

Helppo käyttää

Lähetään satunnaisen värisenä

Sopii kaikille


Vältä kumartelu suihkussa

Kiinnittämällä jalkaharjansuihkuun tai kylpyammeeseen ja liikuttamalla jalkaa harjan harjaksia vasten edestakaisin saat hierottua jalkoja ja stimuloit niiden verenkiertoa, joten saat sekä puhdistuksen että hieronnan. Harjan imukuppien ansista se pysyy paikallaan ja vältyt kumartelulta puhdistaessasi jalkojasi. Täydellinen henkilöille, joiden liikkuvuus on rajoittunutta, mutta sopii kaikille. Harjassa on 1000 harjasta, jotka hankaavat jalkoja puhdistaakseen ne perusteellisesti.
 
Pituus 23,5 cm
Leveys 35 cm,
Korkeus 6 cm

Artikkelinumero: FF-024

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.