Sisätohvelit (coffee)

Varastossa.

17.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Sisätohvelit coffee

Lämpimät, pehmeät ja ihanat sisätohvelit kylmiin syys-, talvi- ja kevätpäiviin. Sisätohveleiden vetäminen jalkaan aamuisin on kerrassaan ihanaa. Nauti lämpimistä jaloista myös kävellessäsi kylmillä lattioilla keskellä talvea. Saatavilla useita värivaihtoehtoja. Katso kaikki sisätohvelit täältä.


Tohvelit sisäkäyttöön

Pehmeät ja ihanat

Pitävät jalat lämpiminä


Vuoratut sisätohvelit

Nämä vuoratut sisätohvelit ovat välttämättömät sinulle, jolla on tapana palella jaloista. Pitkän ja kylmän ulkona vietetyn päivän jälkeen jalat voivat tuntua lähes yhtä kylmiltä kuin jääpalat. Silloin on ihana upottaa jalat vuorattuihin sisätohveleihin.

Tohvelit alkavat lämmittää jalkoja jo muutamassa minuutissa ja tunnet, kuinka jalkojen lämpötila muuttuu miellyttävämmäksi sekunti sekunnilta.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 41-42
25,3 senttimetriä
Koko 43-44
26,4 senttimetriä


Artikkelinumero: 664

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.