Sukanvetolaite luksusmalli

Varastossa.

29.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Apuväline sukkien pukemiseen

Tämän sukanvetolaitteen avulla voit pukea sukat jalkaasi helposti ilman, että sinun tarvitsee taivuttaa ylävartaloasi.


Kätevä sukanvetolaite

Sukkien helppoon pukemiseen

Helppokäyttöinen

Korkealaatuinen


Vedä sukat jalkaasi itseäsi taivuttamatta

Sukanvetolaitteen käyttämiseen voi olla useita eri syitä. Apuväline sopii erinomaisesti esimerkiksi raskaana oleville, loukkaantuneille, joilla on vaikeuksia taivuttaa ylävartaloa alaspäin, tai henkilöille, joilla on heikentynyt tasapaino tai liikkuvuus.

Sopii sekä tavallisille sukille että tukisukille 

Sukanvetolaite sopii käytettäväksi kaikenlaisten sukkien kanssa. Olipa mieleesi sitten ohuemmat tai paksummat sukat tai vaihtoehtoisesti tukisukat, tämän sukkien pukemiseen kehitetyn apuvälineen avulla voit pukea suosikkisukkasi helposti.

Helppokäyttöinen

Sukanvetolaitteen avulla sukkien pukeminen käy helpolla tavalla. Vedät vain sukan sukanvetolaitteen pään yli yllä olevan kuvan mukaisesti. Sen jälkeen kiinnität mukana toimitettavan varren sukanvetolaitteen silmukkaan ja asetat sukanvetolaitteen lattialle sängyn eteen. Tämän jälkeen sukka on helppo pukea jalkaan, sillä laitteen avulla se liukuu paikalleen nopeasti ja kätevästi. 

Artikkelinumero: OP-004

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.