Violetit tukisukat aktiviteetteihin

Varastossa.
14.95 EUR

11.96 EURToimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Violetit tukisukat aktiivisille liikkujille

Violetit tukisukat, jotka tarjoavat jaloille tukea juoksupolulle. Kompressiosukat lisäävät jalkojesi ja säärtesi verenkiertoa sekä tarjoavat ylimääräistä tehoa. Lisäksi kompressiosukat voivat muun muassa tarjota ylimääräistä voimaa ja vähentää loukkaantumisen riskiä treenatessa.


Parantavat verenkiertoa

Vähentävät loukkaantumisen riskiä

Tarjoavat tukea jaloille

Kompressio: 25–30 mmHg

Korkealaatuiset


Tukisukat juoksuun

Nämä tukisukat sopivat erinomaisesti sinulle, joka pidät juoksemisesta tai olet muulla tavoin aktiivinen. Mahdollisesti myös seisot tai kävelet paljon töissä tai vapaa-aikana. Lisäksi kompressiosukat sopivat erinomaisesti myös sinulle, joka tykkäät urheilla. Sukat voivat parantaa suorituksiasi sekä vähentää lihasvaurioiden ja kramppien riskiä. Ne myös ehkäisevät hiertymiä, joita voi muuten helposti syntyä treenaamisen aikana.

Asteittainen, 25–30 mmHg kompressio stimuloi jalkoja parantaen verenkiertoa ja tarjoaa sillä tavoin nopeamman palautumisen.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 582

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.