Tukisukat urheiluun (siniset)

Varastossa.
12.95 EUR

10.36 EURToimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Tukisukat urheiluun (siniset)

Näitä tukisukkia käyttämällä jaksat suoriutua tarvittavan lisäprosentin verran. Tukisukat tarjoavat vakautta jaloillesi ja pohkeillesi samalla, kun verenkierto lihaksiin parantuu ja jaksat juosta pidempään. 


Tukisukat pohkeille

Verenkiertoa parantavat

Vahingoittumisriskiä pienentävät

Pehmeät ja mukavat

Kompressio: 25–30 mmHg


Tukisukat urheiluun ja juoksuun

Nämä tukisukat ovat optimaaliset käytettäviksi fyysisissä aktiviteeteissa ja urheilussa, kuten juoksussa, mailapeleissä tai vaikkapa palloilulajeissa. Näitä kompressiosukkia käyttämällä verenkierto jaloissa paranee, ja samalla parantuvat myös jalkojen lihasvoima ja hapensaanti, minkä ansiosta voit suoriutua paremmin.

Kompressiosukat parantavat palautumista

Kompressiosukat edesauttavat myös kehon palautumista levon aikana. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, kuinka voimakkaasta, räjähtävästä ja jopa kivuliaasta suorituksesta palautuminen on tehokkaampaa kompressiosukkien avulla. Nämä tukisukat vähentävät kipua, lisäävät räjähtävyyttä sekä parantavat palautumista.


Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 643

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.