Vuoratut sukkahousut

Varastossa.

29.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Sukkahousut, joissa on vuori

Nämä lämpimästi vuoratut sukkahousut pitävät sinut lämpimänä kylminä syys- ja talvipäivinä. Näiden sukkahousujen kanssa voit käyttää hameita ja mekkoja kylmällä säällä ilman että sinun tarvitsee palella. Nämä vuoratut sukkahousut lämmittävät -10 asteeseen asti.

Sukkahousut ovat joustavat, mukavat ja niissä on todella hyvä istuvuus. Nämä joustavat, yhdenkoon sukkahousut sopivat henkilöille, joiden vyötärönympärys on 55-85 senttimetriä.


Vuoratut sukkahousut

Vyötärönympärys 55-85 cm

Pitävät sinut lämpimänä kylmässä säässä

Hyvä istuvuus

Joustavaa kangasta

Toimitus 3-4 päivässä


Vältä palelemasta kylmällä ilmalla

Näiden sukkahousujen kanssa voit käyttää hameita ja mekkoja kylmällä säällä ilman että sinun tarvitsee palella. Sukkahousuja voi käyttää tavallisten farkkujen alla ylimääräisenä kerroksena. Ne soveltuvat täydellisesti syksyyn ja talveen tuomaan lisälämpöä. Pehmeä vuori on sekä mukava että lämmin ja sukkahousuissa on hyvä istuvuus.

Sukkahousujen joustava materiaali litistää vatsaa ja tuntuu mukavalta päällä. Valmistettu ihanasta sametista.

Materiaali: Sametti

Artikkelinumero: VP-048

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.