Puhdistusvaahto

Varastossa.

24.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Intensiivinen puhdistusvaahto hoitavalla ja likaa hylkivällä vaikutuksella

Ihana puhdistusvaahto, joka sopii käytettäväksi kaikista materiaaleista valmistetuille eri tyyppisille kengille. Vaahdon koostumus puhdistaa syvältä ja luo kenkään likaa hylkivän vaikutuksen, ja vaahto on hellävaraista eikä kuluta kenkää. Kosteuttaa myös nahkakenkiä ja suojaa jossakin määrin lialta ja kosteudelta. Puhdistusvaahto sopii myös vaatteiden, laukkujen, lippisten ja vastaavista materiaaleista valmistettujen varusteiden puhdistamiseen.


Hellävarainen puhdistus

Puhdistaa tahrat ja lian syvältä

Likaa ja kosteutta hylkiviä ominaisuuksia

Sopii kaikille materiaaleille


Käyttö

Pyyhi lika pois kengistä liinalla. Ravista purkkia hyvin ennen käyttöä, pidä purkkia pystyasennossa ja levitä saksanpähkinän kokoinen määrä vaahtoa liinaan tai pesusieneen (materiaalin mukaan) – ota tarvittaessa enemmän. Levitä sitten tasaisesti ja anna kuivua. Mokkatuotteiden osalta mokka tulee harjata pystyyn mokkanahkaharjalla puhdistuksen jälkeen toivotun ulkonäön saamiseksi. Muille, ei niin herkille materiaaleille, voidaan käyttää karkeampaa harjaa tai liinaa.


Pullo sisältää 200 ml

Artikkelinumero: ST-057

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.