Pyyhekumi nahkakengille

Varastossa.

12.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kätevä pyyhekumi puhdistamaan tahrat erilaisista nahkakengistä

Poista ikävät ruohotahrat, asvalttijäljet tai muut ikävät tahrat nahka-, mokkanahka- tai nupukkikengistäsi. Pyyhekumi on karkearakeinen ja nostaa nahan pinnan, puhdistaen ja palauttaen sen rakenteen sekä virkistäen kiiltäviä alueita vaikuttamatta materiaalin väriin. 


Poistaa helposti tahrat kengistä

Sopii nahalle sekä mokka- ja nupukkinahalle

Riittoisa

Hellävarainen materiaalille


Helppokäyttöinen

Kengille tarkoitettu pyyhekumi on helppokäyttöinen. Pyyhi tahrat ja jäljet pois painamalla. Harjaa sitten kengät ja näin olet päässyt helposti ja tehokkaasti eroon ikävistä tahroista. Kenkä Pyyhekumi on pienikokoinen, yksinkertainen ja käytännöllinen käyttää. Se mahtuu helposti taskuun ja sopii erinomaisesti otettavaksi mukaan matkoille.

Useita käyttökohteita

Koska pyyhekumi toimii kaikenlaisilla nahkapinnoilla, niin aidolla kuin synteettisellä mokka-, nahka- ja nupukkipinnoilla, voit pyyhkiä pois tahrat muualtakin kuin vain kengistäsi. Pyyhekumia voi käyttää erinomaisesti laukkuihin, vaatteisiin ja muihin vastaavista materiaalista valmistettuihin tuotteisiin. Pyyhekumi kannattaa pitää mukana laukussa, jolloin se on mukana aina silloin, kun on aika pääsä eroon ikävistä tahroista.

Artikkelinumero: ST-048

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.