Puhdistusduo kengille

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Puhdistusvaahto ja sieni, jotka sopivat kaikille kenkämateriaaleille

Aerosolimuodossa oleva puhdistusvaahto ja siihen kuuluva puhdistussieni. Sopivat kaikenlaisista materiaaleista valmistetuille kengille. Erinomainen valinta myös vaatteille, laukuille, huonekaluielle tai tarvikkeille. Puhdistaa perusteellisesti tahrat, kosteuttaa nahkaa ja suojaa kosteudelta ja lialta. Täydellinen tuote helppoon, nopeaan ja tehokkaaseen kenkien puhdistukseen.


Puhdistaa perusteellisesti

Suojaa kosteudelta ja lialta

Monipuoliset käyttötarkoitukset

Sopii myös vaatteille ja muille TEX-kalvoille


Käyttö

Pyyhi mahdollinen lika pois kengistä liinalla. Ravista vaahtopurkkia hyvin ennen käyttöä, pidä purkki ylöspäin, levitä saksanpähkinän kokoinen määrä vaahtoa puhdistussieneen – lisää tarvittaessa. Materiaalista riippuen – levitä sitten tasaisesti ja anna kuivua. Mokkatuotteiden osalta mokka tulee harjata sopivalla nokkanahkaharjalla puhdistuksen jälkeen toivotun ulkonäön saavuttamiseksi.

Myös muut kuin kengät tarvitsevat puhdistusta

Tämä upea tuote sopii kenkien lisäksi myös tekstiilisohvan, maton tai jopa vaatteiden helppoon puhdistukseen. Aivan kuten kengät, myös sohva puhdistuu perusteellisesti, saaden likaa ja vettä hylkivän pinnan. Käytä tuotetta samalla tavoin kuin tuotettamme “Power cleaner foam set “, mutta muista puhdistaa sieni jokaisen käyttökerran jälkeen. Tuote sopii kaikille materiaaleille, mutta sitä suositellaan ennen kaikkea Gore-Texille, Sympatexille ja muille kalvomateriaaleille.

Artikkelinumero: ST-053

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.