Nupukkinahan puhdistuskivi

9.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Puhdistuskivi mokka- ja nupukkinahan kuivapuhdistukseen

Tämä upea puhdistuskivi on erinomainen valinta hellävaraiseen kuivapuhdistukseen sekä lian, tahrojen ja kiiltävien kohtien poistamiseen. Kiveä voidaan käyttää mokka- ja nupukkinahalle, tekstiilille ja canvakselle. Tarpeellinen tuote pidettäväksi laukussa, jolloin olet aina valmis pyyhkimään pois ikävät tahrat. 


Poista tehokkaasti tahrat

Hellävarainen kuivapuhdistus

Riittoisa

Täydellinen kaiken tyyppisille nahoille


Helppo käyttää

Kenkien puhdistuskiveä on helppo käyttää: hankaat vain tahraa kumilla, kunnes kenkä puhdistuu. Kumi on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja kestää pitkään käytössä. Vettä tai muita puhdistusaineita ei tarvita. Kivi on pienikokoinen, yksinkertainen ja käytännöllinen käyttää. Voit ottaa sen helposti mukaan taskussa, minkä vuoksi se sopii hyvin myös otettavaksi mukaan matkoille. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta.

Artikkelinumero: ST-049

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.