Kenkävoide kengille

Varastossa.

9.00 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Välitön kiilto fiksun kenkävoiteen avulla

Todella helpppokäyttöinen kenkien puhdistusaine tekee nahkakengistäsi todella kiiltävät. Innovatiivinen koostumus ravitsee nahkaa, säilyttäen sen luonnollisen kiillon ja kauneuden. Tämä nestemäinen kenkävoide suojaa nahkaa myös kosteudelta ja pidentää huomattavasti sen käyttöikää. Tuotteeseen on muotoiltu fiksu sieni, jonka avulla puhdistaminen ja tuotteen annostelu onnistuvat helpommin. Tuotetta on saatavana kolmessa eri värissä: mustana, ruskeana ja neutraalin värisenä. 


Ravitsee nahkaa

Suojaa kosteudelta ja lialta

Kosteutta kenkiä

Saatavana useissa väreissä

Pidentää erilaisten nahkakenkien käyttöikää


Kolme syytä käyttää kenkävoidetta

1.Kenkävoide säilyttää ja parantaa kenkiesi mukavuutta. Kenkiesi nahka voi kovettua tai halkeilla useista eri syistä, mutta tärkein niistä on kenkävoiteen tai muun tyyppisten kenkärasvojen käyttämättömyys.

2. Nahkakenkien ulkonäkö paranee huomattavasti. Kun nahasta huolehditaan, se voi hyvin, näyttäen todella tyylikkäältä ja houkuttelevan kiiltävältä. 

3. Kenkävoide lisää nahkakenkiin suojakerroksen. Kengät joutuvat päivittäin iskeytymien ja naarmutuksen kohteeksi, ja rehellisesti sanottuna kenkävoide ei tule suojaamaan taianomaisesti tältä kaikelta, mutta hyvä kenkävoide sisältää riittävästi vahaa auttaakseen suojaamaan nahkaa kevyiltä potkuilta, naarmuilta ja muilta vastaavilta koetuksilta.

Käyttö parhaan lopputuloksen saamiseksi

Valitse nahan väriin sopivan värinen kenkävoide. Jos et löydä sopivaa väriä, voit käyttää hyvin myös neutraalin väristä vaihtoehtoa. Lopputuloksesta tulee joka tapauksessa samanlainen. Harjaa kengät kunnolla ennen tuotteen levittämistä, varmistaen, että nahassa ole likaa tai pölyä. Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen hyvää puhdistussuihketta. Ravista pulloa kunnolla ja paina sitten pullon päätä nahkaa vasten levittääksesi kiillotusaineen. Liikuta pullon päässä olevaa sientä pyörivin liikkein ja paina jatkuvasti, jotta voide levittyy tasaisesti koko kengän päälle. Anna kenkävoiteen kuivua huoneenlämmössä. Todella kiiltävän lopputuloksen saamiseksi suosittelemme puhdistamaan nahan sen kuivuttua esimerkiksi harjalla tai kankaan palalla.

Pullo sisältää 80 millilitraa laadukasta kenkäkiilloketta. 

Artikkelinumero: ST-046

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.