Kenkävaha (nahkakengille)

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Laadukas kenkävaha

Tämä erittäin laadukas kenkävaha on saatavana useina värivaihtoehtoina. Vaha hoitaa nahkaa ja pidentää sen käyttöikää, ja samalla sen ainutlaatuinen koostumus ravitsee kenkää, puhdistaen ja hoitaen sitä optimaalisesti. Kenkien hoitaminen kenkävahalla on erittäin tärkeää, jotta ne saavat suojan kosteudelta, saavat paremman kiillon ja kestävät käytössä pitempään. Anna nahkakengille niiden tarvitsema ja ansaitsema hoito tämän fiksun kenkävahan avulla! Kenkävaha on saatavan seuraavina värivaihtoehtoina: musta, ruskea, neutraali, vaaleanruskea, valkoinen, laivastonsininen ja oranssinruskea. 


Suojaa kosteudelta

Kiillottaa upeasti

Ravitsee nahkaa

Saatavana useissa väreissä

Pidentää kenkien käyttöikää


Anna nahkakengille uusi elämä ja pidennä niiden käyttöikää

Todella hyvä kenkävaha on olennaisen tärkeä, kun on kyse kattavasta kenkien hoidosta. Kenkävahan käyttäminen luo kenkiin upean kiillon ja antaa lisäksi suojaavan vahakerroksen, joka hylkii luonnollisella tavalla vettä sekä suojaa pieniltä naarmuilta ja muilta ikäviltä jäljiltä. Kenkävoiteeseen verrattuna vaha puhdistaa erittäin hyvin ja antaa nahkakengillesi niiden ansaitseman kiillon!

Käyttö parhaan lopputuloksen saamiseksi

Kenkävahapurkissa on kätevä kansi, johon on integroitu sienimateriaalista valmistettu harjapää. Tämän ansiosta saat optimaalisen annostelun ja pääset helposti käsiksi nahan kaikkiin osiin hellävaraisella ja tehokkaalla tavalla. Helppo käyttää: optimaalisen lopputuloksen saamiseksi puhdista kenkä, kuivaa se ja käsittele kenkävoiteella ennen kenkävahan levittämistä. Kätevän kannen avulla saat levitettyä kenkävahaa tasaisen kerroksen koko kengän pinnalle. Muista käsitellä myös hankalat kohdat, kuten saumat ja kengännauhojen reikien ympärykset. Anna vahan kuivua. Mitä pitempään annat sen kuivua, sen parempi, mutta tavallisesti muutama minuutti riittää. Kun kenkävaha on kuivunut, ota kuiva kankaanpala ja hankaa kenkää voimakkain mutta hellävaraisin, pyörivin liikkein, kunnes olet saanut haluamasi lopputuloksen.

Minkävärinen vaha minun kannattaa valita?

Peukalosääntönä toimii se, että kenkävahan tulee olla väriltään nahan värinen. Kun ottaa huomioon, kuinka monta eri värisvyä ja vaihtoehtoa nahkakengistä on olemassa, voi olla vaikeaa löytää täsmälleen saman värinen vaha. Mikäli täsmälleen samaa väriä ei ole saatavana, suosittelemme valitsemaan vaaleamman sävyisen kenkävahan. Toinen hyvä ratkaisu on käyttää neutraalin väristä kenkävahaa, jossa ei ole ollenkaan väriä, joten voit käyttää sitä kaikenvärisiin nahkakenkiin. 

Purkki sisältää 50 grammaa laadukasta kenkävahaa. 

Artikkelinumero: 084001

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.