Fiksu kenkäharja

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Monitoiminen harja mokka- ja nupukkinahalle

Erikoisharja, jonka avulla on helppo puhdistaa eri tavoin mokka- ja nupukkinahkaa, tekstiiliä ja/tai canvasta. Harja poistaa tehokkaasti lian, tahrat ja nypyt sileistä kohdista. Monitoiminen harja on varustettu lisäksi kolmella erilaisella työkalulla eri tyyppisten kenkien tehokkaaseen puhdistamiseen siten, että kengän kaikkiin osiin pääsee käsiksi harjan eri osilla. 


3 työkalua yhdessä harjassa

Helppo käyttää

Tehokas likaa ja tahroja vastaan

Sopii useimmille kengille ja varsikengille


Helppp käyttää

Mokkanahan harjaamiseen voit käyttää nailonista ja pehmeästä metallimaisesta langasta valmistettua harjaa. Harjan tämän puolen muotoilu mahdollistaa mokkanahan perusteellisen puhdistamisen hellävaraisesti kiinnittyneiden likahiukkasten irrottamiseksi. 

Nupukkinahan ja muiden herkkien nahkatyyppien harjaamiseen tulee käyttää harjan lyhyempää sivua, joka on valmistettu kumista. Kumilangat poistavat hellävaraisesti lian ja ennallistavat nupukin lyhyet kuidut. Muotoillut kumireunat on tarkoitettu saumojen ja leikkausten kätevään puhdistamiseen, joihin olisi muuten vaikeaa päästä käsiksi.  


Artikkelinumero: ST-050

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.