Kenkälamppu (LED)

11.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kenkälamppu (led) – näyt pimeässä

Kahden kätevän kenkälampun avulla näyt pimeällä juoksureitillä tai kävelyn aikana. Kenkävalot sopivat täydellisesti myös lisäämään lasten turvallisuutta. Fiksut, vilkkuvat valot tekevät käyttäjästään näkyvän pimeässä yli sadan metrin päähän.


Kaksi kenkälamppua

Tekee sinusta näkyvän pimeässä 

Täydelliset juoksuun ja kävelyille

Turvallisuutta lapsille

Sopii kaikenkokoisiin kenkiin

Vaihdettavat paristot (2 kpl CR2016)Juoksija näkyy pimeässä 

Kenkävalot sopivat täydellisesti juoksijalle, joka juoksee tai lenkkeilee syksyllä ja talvella, kun ulkona on pimeää. Käyttämällä näitä valoja kengissä näyt yli sadan metrin päähän. Yhdessä heijastimen käytön kanssa lenkkeilystä ja treenaamisesta tulee turvallisempaa myös pimeinä iltoina. 

Lapset näkyvät iltaisin

Kiinnittämällä tämän valon kenkiin niiden käyttäjä näkyy noin sadan metrin päähän. Tämä tekee kenkävaloista täydelliset lapsille ja nuorille pimeinä iltoina. 

Kenkävalot kiinnitetään helposti kaikenlaisiin kenkiin. Tuote toimii puristimen avulla, joka kiinnitetään kengän kantapäiden kohdalle. Ne pysyvät uskomattoman hyvin kaikissa kengissä myös juoksun ja rajujen ulkoleikkien aikana. 

Kiinnitetään helposti kengän kantapäähän. Painaa alle 50 grammaa.


Artikkelinumero: ST-044

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.