Kengänsuojat basic

49.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kengänsuojat basic

Näiden kengänsuojien ansiosta vältyt murehtimasta sateita ja kuraa. Kengänsuojat suojaavat kenkiäsi sateelta, loskalta, lialta ja kuralta ulkona viihtyessäsi. Näissä kengänsuojissa on taipuisalla resorinauhalla säädettävä koko ja ne sopivat kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin kenkiin


Kaksi kengänpäällistä

Sadesuojat kengille

Veden- ja tuulenpitävät


Suojaa kenkäsi kengänpäällisillä

Näitä kengänpäällisiä käyttämällä voit pidentää kenkiesi käyttöikää. Haluatpa sitten suojata vapaa-ajan jalkineitasi tai työkenkiäsi, nämä kengänsuojat toimivat erinomaisen hyvin. Kengänpäälliset on helppo pukea kenkien päälle ja riisua pois.

Taittamalla kengänsuojat kokoon ja säilyttämällä niitä autossa voit ottaa ne helposti mukaan kaikkialle saadaksesi ne käyttöösi aina, kun Suomen säätilat pääsevät yllättämään!

Artikkelinumero: 645

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.